Aprèn més

Sant Llop

Som una granja familiar, dedicada a la cria de gallines ponedores i la comercialització d’ous. Nosaltres posem a la nostra activitat tot el nostre coneixement, esforç  i dedicació.

Fa més de 40 anys que estem situats en un racó entre Dosrius i Canyamars, tocant a l’ermita de Sant Llop, a cavall de les comarques del Maresme i el Vallès Oriental, al peu del Corredor.

La nostra producció d’ous la repartim nosaltres mateixos, diàriament, de la granja al punt de venda.

La qualitat la comencem a vetllar des del naixement de la gallina, doncs ens arriba a la granja recent nascuda. En la recria de les polletes tenim cura del seu creixement i el seu desenvolupament, amb un rigorós seguiment sanitari en tot moment.

Un cop ja és una gallina adulta i preparada per pondre, posem especial atenció en el seu benestar i alimentació, amb unes noves instal·lacions adaptades al seu confort i les seves necessitats biològiques i de comportament.

Criem les gallines en llibertat però a l’interior, tenint cura de no deixar-les a l’abast de predadors, ni a les inclemències del temps.

Els ous els recollim dels nius dues vegades al dia, i per assegurar la seva frescor, que és el principal factor de qualitat, els portem diàriament i directament tant a les botigues que busquen un producte diferenciat com als restauradors i obradors que volen saber el que ofereixen als seus clients.

Granja Sant Llop

Sonsorta S.A.
Ermita de Sant Llop, s/n
Apartat de Correus 4
08319 · Dosrius
93 791 90 02